Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă participă luni la ceremonia militară şi religioasă de Resfinţire a Crucii comemorative a Eroilor români din Primul Război Mondial, de pe platoul din apropierea Vârfului Caraiman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, va participa luni, 30 noiembrie, începând cu ora 12.00, la ceremonia militară şi religioasă de Resfinţire a Crucii comemorative a Eroilor români din Primul Război Mondial, de pe platoul din apropierea Vârfului Caraiman din Munţii Bucegi”, a transmis MApN.

Evenimentul, organizat de Ministerul Apărării Naţionale de Ziua Sfântului Andrei, ocrotitorul României, se înscrie în contextul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a MApN.



De asemenea, la activitate, care va fi organizată cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus, vor participa militari din toate unităţile de vânători de munte ale Armatei României, care vor purta steagurile de identificare ale acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.