Romain Grosjean (Haas F1 Team) a suferit, duminică, la începutul Marelui Premiu al Bahrainului, un accident în care monopostul său a luat foc şi a fost distrus. Francezul a ieşit foarte rapid din maşină şi s-a îndepărtat susţinut, dar pe propriile picioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul la scurt timp după startul cursei.

Potrivit formula1.com, monopostul lui Grosjean s-a ciocnit de cel al lui Daniil Kviat (AlphaTauri) şi a ieşit de pe pistă în foarte mare viteză. La impactul cu bariera de pe margine, monopostul s-a rupt şi din el a curs combustibil, ceea ce a făcut ca maşina să ia foc. Grosjean a ieşit rapid din monopost şi ajutat de două persoane să se îndepărteze, iar focul a fost stins.

FOTO: formula1.com
FOTO: formula1.com

Pilotul a fost dus la ambulanţă pentru îngrijiri. Potrivit echipei Haas, francezul a suferit arsuri minore la mâini şi la glezne, dar în rest este bine.

FOTO: Formula1.com
FOTO: Formula1.com

În momentul în care au văzut pe ecrane că Grosjean a ieşit din maşină, ceilalţi piloţi au aplaudat.

Cursa este întreruptă cel puţin 45 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.