Tehnicianul formaţiei Tottenham, Jose Mourinho, l-a omagiat pe Diego Maradona, afirmând că acesta îl suna la eşecuri şi fiecare minut petrecut alături de el a fost amuzant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Lumea nu îl va uita pe Maradona. M-am asigurat că fiul meu ştie multe despre el, chiar dacă s-a născut la mult timp după ce el a jucat. Ştiu că şi atunci când fiul meu va fi tată nu-şi va lăsa copiii să uite. La fel a fost şi cu Alfredo Di Stefano, eu nu l-am văzut jucând, dar tata s-a asigura că ştiu multe despre el. Apoi a fost Diego, omul. De el îmi este dor şi îmi pare rău că nu am petrecut mai mult timp cu el. Cred că familia, prietenii şi colegii care l-au cunoscut sunt privilegiaţi că au petrecut timp cu el.  L-am cunoscut bine şi la marile mele eşecuri mereu mă suna, dar la victorii niciodată. Dar îmi va fi dor de Diego şi sunt trist, dar şi zâmbesc pentru că fiecare minut petrecut cu el a fost amuzant", a declarat Mourinho.

Diego Maradona a încetat din viaţă, miercuri, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani. El a fost înmormântat joi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.