Procurorii DNA şi poliţiştii serviciul anticorupţie din Ministerul de Interne participă, joi, la mai multe descinderi, la adrese din judeţul Vâlcea, într-un dosar care vizează fapte de corupţie şi fraudare de fonduri europene. Acţiunile care fac obiectul cauzei s-ar fi produs anul trecut şi în cursul acestui an şi au legătură cu Programului Naţional Apicol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Percheziţiile domiciliare făcute de procurorii DNA şi poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea sunt în desfăşurare, joi după-amiază, în judeţul Vâlcea.
 
Dosarul în care au loc descinderile vizează infracţiuni de corupţie, divulgare de informaţii nedestinate publicităţii şi obţinere pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.
 
"Este vorba de obţinerea de subvenţii de către mai multe persoane din judeţul Vâlcea, în perioada 2019-2020, în cadrul Programului Naţional Apicol”, a precizat aceasta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.