Cântăreaţa americană Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi-a anunţă single-ul „In The Morning”, ce va fi lansat vineri, prin intermediul unei fotografii nud folosită pentru coperta single-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Surpriză! Iată coperta oficială pentru «In The Morning». Single-ul va fi lansat vineri”, a scris ea pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Cel mai recent single lansat de artistă este „Pa' Ti + Lonely”, colaborare cu Maluma apărută în luna septembrie.

Săptămâna trecută, Jennifer Lopez a primit Icon Award, la gala E! People's Choice Awards.

Lopez, care va putea fi vâzută în curând în „Shotgun Wedding” alături de Armie Hammer, a susţinut un discurs motivaţional: „Anul acesta ne-a arătat ceea ce conta şi ce nu, iar în cazul meu a consolidat ceea ce conta cel mai mult: oamenii. Toţi. Împreună. Ajutându-ne, iubindu-ne, fiind buni unii cu alţii, şi importanţa acestei legături, atingerea umană. Am realizat că este lucrul pentru care lupt în tot ceea ce fac - să ajung la oameni. Cred că asta vrem toţi, acele experienţe împărtăşite pentru a şti că nu suntem singuri”.

Ea a spus că a fost greu să ajungă unde a ajuns şi că speră să fie o sursă de inspiraţie pentru fetele din întreaga lume. „Ca femeie şi latino-americană, trebuie să munceşti de două ori mai mult pentru a primi aceleaşi ocazii. Visurile mele şi ambiţia mea i-au enervat pe oameni. Cu cât îmi spuneau mai mult că nu le pot îndeplini, cu atât mai mult ştiam că trebuie... Adevărata măsură a succesului nu stă în cifrele de box office sau în discurile vândute. Stăîn faptul că inspiri fetele de toate vârstele şi culorile din lume că pot face orice vor. Visurile vă sunt limitate doar de imaginaţie şi determinarea de a nu renunţa vreodată”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.