Un băiat de 14 ani a murit miercuri noapte după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri dezafectate, unde ar fi ajuns cu alţi 3 prieteni, pentru a-şi face, se pare, un selfie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Buzău au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă după ce miercuri seară, în jurul orei 20.00, un copil de 14 ani a murit la scurt timp de la momentul la care a căzut în gol, de la aproape 20 de metri, de la etajul 2 al unei clădiri dezafectate. Băiatul ajunsese acolo împreună cu 3 prieteni de 14-15 ani, după ce escaladaseră un gard, având se pare intenţia de a -şi face un selfie pe clădirea dezafectată.

La un moment dat, în timp ce era la etajul doi, unde balconul nu avea grilaj, băiatul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Adolescentul a fost preluat în viaţă de la locul incidentului însă a murit în scurt timp la Spitalul Judeţean Buzău.

Poliţiştii urmează să -i audieze în prezenţa părinţilor pe prietenii copilului mort pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care au intrat în clădirea dezafectată şi împrejurările în care s-a produs tragedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.