Treizeci şi nouă de persoane au fost amendate, miercuri, de poliţişti pentru că au participat la o slujbă religioasă la o biserică din municipiul Constanţa, fără a purta mască de protecţie sau a respecta regulile de distanţare fizică. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi condus de arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, miercuri, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în interiorul unui lăcaş de cult din municipiul Constanţa, ar fi oficiată o slujbă la care participă mai multe persoane care nu respectă măsurile de protecţie sanitară.

Acolo au ajuns poliţiştii şi jandarmii constănţeni, care au constatat că faptele sesizate se confirmă.

Forţele de ordine au identificat 39 de persoane care nu purtau masca de protecţie şi nu respectau măsurile de distanţare socială. Acestea au fost sancţionate contravenţional, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.500 de lei.

La această biserică, slujba religioasă era oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.