Lenjeria de pat joacă un rol crucial în calitatea somnului. Vă daţi seama de acest aspect când poate experimentaţi ce înseamnă deranjul unei ţesături de calitate inferioară. Sunt recunoscute scenarii precum lenjerii prea subţiri sau mult prea groase, neconforme cu tot ce tine de confort termic, cele care se uzează în scurt timp, cele care nu sunt fine la atingere şi deranjează pe piele. Pentru alegeri de calitate Finette vine cu soluţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lenjerii de calitate, din bumbac, create de producători autohtoni

La capitolul lenjerii de pat România nu mai este la un nivel competitiv privind producţia. Totuşi acest sector este în continuare unul existent, cu tradiţiei. În fabrici din ţară sunt create lenjerii de pat de calitate, seturi complete, din bumbac. Acestea sunt disponibile şi la finette.ro.

Sunt preferate variantele din bumbac, de altfel acestea au şi recunoaşterea calităţii. Materialul este lejer, optim în orice sezon, lasă pielea să respire şi are şi avantajul rezistenţei la uzură, mai ales dacă şi grosimea şi densitatea acestuia sunt cele potrivite. Este aşadar un aspect implicit al calităţii să vă doriţi să le utilizaţi pe cele din bumbac - sunt ideale chiar şi în cazul în care utilizatorul are piele sensibilă şi este predispus la alergii.

În catalogul de produse de la www.finette.ro regăsim variante dintre cele mai diverse - lenjerii pentru pat single, dublu, cele cocolino, satinate, din damasc, cu elastic, colorate sau mai simple. Au preţuri accesibile, variante cu print sau nu şi sunt imediat disponibile pentru publicul larg.

Lenjerii de Crăciun

O categorie aparte este a lenjeriilor cu print de sezon. Sunt adorabile mai ales prin tematica abordată. Impresionează prin print, căci păstrează stilul specific de sărbători. Sunt însă şi de calitate, având de la producător menţiunea de a fi spălate la temperaturi mici - maximum 40 de grade.

Roşii, cu Moş Crăciun, cu steluţe sau globuri, colorate cât mai divers, lenjeriile de Crăciun sunt de senzaţie pentru cei care adoră să îşi împodobească casa în totalitate cu tonurile specifice de sărbători. În această perioada astfel de seturi de lenjerii au un preţ special, redus cu până la 38%!

Lenjeria dorită, la un click distanţă!

Trecută în rândul achiziţiilor absolut necesare, lenjeriile de pat au toate şansele să contribuie la odihna de 5 stele. Are însă nevoie să fie aleasă optim, să se comporte excelent la uzură. Un avantaj în plus pentru cei care fac achiziţii de la finette.ro se referă şi la detalierea produselor, ţesătura fiind testată şi notată conform nivelului său de calitate. Totodată, tot aici clientul obţine informaţii cheie despre calitatea printului, despre întreţinere sau un ghid de ajutor privind alegerea în funcţie şi de dimensiune.

Comenzile pot fi realizate online, simplu şi rapid. Finette.ro găzduieşte nu doar lenjerii de pat, ci şi cuverturi, perdele, prosoape, perne, pilote şi nu numai. Pentru fiecare produs în parte poate fi estimat şi timpul de livrare, livrare ce are acoperire naţională.

Somnul de calitate a devenit, se pare, un lux în zilele noastre. Aşadar mizaţi pe o lenjerie de calitate care să ofere un somn pe măsură, care să sporească efectele benefice ale somnului. Iar aceasta este la un click distanţă, la finetti.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.