Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, carburatorul este "un aparat al unui motor cu ardere interna si cu aprindere electrica, in care se formeaza amestecul carburant, in proportia dorita, prin difuzarea combustibilului intr-un curent de aer".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avand in vedere functia pe care o indeplineste, este de la sine inteles ca un astfel de dispozitiv trebuie sa functioneze ireprosabil, pentru a garanta randamentul echipamentului din care face parte.

In cazul in care carburatorul se defecteaza sau nu mai realizeaza raportul ideal intre combustibil si aer, acest lucru se va reflecta in productivitatea utilizatorului.

Tocmai din acest motiv, in cazul in care cel vechi devine nepractic, trebuie sa achizitionezi un nou carburator motocoasa. Iar unul dintre cele mai potrivite locuri pentru a face acest lucru este reprezentat de magazinul online Roco Piese.

Avantajele acestui e-shop sunt oferta extrem de variata, putand sa gasesti carburatoare de motocoasa compatibile atat cu modele chinezesti, cat si cu Husqvarna, Kawasaki, Robin sau Stihl, dar si livrarea rapida, in maximum 24-48 de ore in toata tara, si gratuita in cazul comenzilor de peste 300 de lei. Nu in ultimul rand, daca te hotarasti rapid, poti beneficia inclusiv de reduceri semnificative.

Iata, in continuare, cum poti economisi zeci sau chiar sute de lei daca alegi produsele disponibile in oferta furnizorului Roco Piese:

Reducere de 55% - Carburator motocoasa MTD, Ryobi, C1U-P25 (pret vechi: 220 de lei / pret nou: 99 de lei)

Reducere de 19% - Carburator motocoasa Stihl HS81, HS81R, HS81RC, HS81T, HS86, HS86R, HS86T (pret vechi: 149 de lei / pret nou: 120 de lei)

Reducere de 17% - Carburator motocoasa Partner Colibri, Poulan 25 cc, Weed Eater (pret vechi: 240 de lei / pret nou: 199 de lei)

Reducere de 13% - Carburator motocoasa Husqvarna 125B, 125BX, 125BVX (pret vechi: 150 de lei / pret nou: 130 de lei)

Reducere de 12% - Carburator motocoasa Husqvarna 135R (Zama C1Q-EL45) Original (pret vechi: 240 de lei / pret nou: 209 lei)

Reducere de 12% - Carburator motocoasa Husqvarna 333R, 535RX Original (pret vechi: 240 de lei / pret nou: 209 lei).

Dupa cum poti observa, indiferent ce motocoasa detii, la Roco Piese vei gasi un carburator compatibil, la pret redus. Mai mult decat atat, mai sus ti-am prezentat doar reducerile de peste 10%, insa in oferta magazinului mentionat exista si alte modele cu discount-uri ceva mai mici. Prin urmare, vei beneficia de cel mai bun raport calitate-pret disponibil pe piata, dar si de garantia ca ai ales un produs fiabil, cu o durata indelungata de viata.

Roco Piese, cea mai variata oferta de piese pentru motocoasa

Pe langa carburatoare, la Roco Piese gasesti numeroase alte piese pentru motocoasa pe care o detii: acceleratii, accesorii, angrenaje, aparatoare, discuri, echipamente de protectie, electrice, filtre de aer, fire, hamuri, mosoare, piese de motor, porniri, tije/tevi de transmisie, uleiuri, spray-uri, diverse (suruburi, carcase, amortizoare etc). Prin urmare, echipeaza-ti motocoasa cu tot ce ai nevoie si asigura-te ca muncesti inteligent si eficient, nu din greu!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.