Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a suferit pierderea unei sarcini în luna iulie a acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducesa de Sussex vorbeşte despre „o suferinţă aproape de nesuportat”.

„Am ştiut, când mi-am strâns primul copil născut, că îl voi pierde pe al doilea”, scrie ea în articol. „Pierderea şi durerea ne-au afectat pe fiecare dintre noi în 2020”.

Ea povesteşte că, într-o dimineaţă de iulie, a simţit o „crampă ascuţită” şi, câteva ore mai târziu, de pe un pat de spital, l-a văzut pe soţul ei „cu inima zdrobită, încercând să ţină bucăţile spulberate alei mele”.

Markle, în vârstă de 39 de ani, a împărtăşit experienţa pentru a-i îndemna pe oameni să îi întrebe pe alţii „Sunteţi bine?” în vacanţa de Ziua Recunoştinţei.

Meghan Markle şi prinţul Harry, duce de Sussex, au devenit părinţi pe 6 mai 2019. Cuplul şi fiul, Archie, trăiesc în California de la începutul acestui an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.