Doi bărbaţi care au fost prinşi în timp ce transportau 3.000 de măşti FPR2, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă, sunt cercetaţi de poliţiştii din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 24.11.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 4, în colaborare Secţia 16 Politie, au depistat în  trafic, în proximitatea unei autogări din zona de competenţă teritorială,  o autoutilitară, în care doi bărbaţi transportau peste 2.700  articole de îmbrăcăminte ce poartă denumirea şi însemnele unor mărci de renume înregistrate, cu privire la care există suspiciunea că ar fi contrafăcute, precum şi un număr de 3000 de bucăţi măşti protecţie inscripţionate FPR2,  pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei. 
 
Sursa citată a precizat că bunurile au fost ridicate un vederea continuării cercetărilor. 
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, aşa cum se prevede în Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.
 
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.