Omul de afaceri Ştefan Mandachi anunţă organizarea unui seminar online de educaţie antreprenorială de 12 ore în data de 12 şi 13 decembrie 2020, prin care îşi va lansa propria platforma online, PatronX.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antreprenorul estimează că a investit peste 215.000 euro în conţinut, în research, în producţia interviurilor şi conceptualizarea noii platforme. ”Am investit în online din pasiune. Am colaborat şi încă lucrez cu cei mai buni profesionişti în imagine, montaj, sunet, branding. Am deja experienţă în urma proiectelor cinematografice şi am legat relaţii de durată cu specialiştii care lucrează pentru mine. Obiectivul meu este să implementez ceea ce am învăţat la şcoala privată din California, unde am studiat: practica înaintea teoriei. Pe scurt, fapte, nu vorbe.”

Încă din luna iulie 2020, Ştefan Mandachi şi-a exprimat intenţia de a investi bani în domenii diferite, inclusiv în mediul online, pe fondul declinului industriei industriei HoReCa. În luna august, antreprenorul sucevean a lansat gama de produse de dezinfecţie marca Ţepeş: gel dezinfectant, alcool sanitar, săpun, soluţie dezinfectantă. De altfel, brandul Ţepeş face obiectul francizei cu acelaşi nume, afacere de 12.900 euro, care poate fi achiziţionată şi dezvoltată cu taxa de franciză zero şi redevenţe lunare zero.

”De mai mulţi ani am intenţionez să investesc în mediul online, însă am fost extrem de preocupat de extinderea reţelei de franciză cu restaurante greceşti. Însă acum, pe fondul deciziilor aberante prin care HoReCa a fost pusă la pământ nejustificat, nu am avut de ales. În ultimele şase luni am deschis un magazin online www.francizatepes.ro cu produse dezinfectante, însă  am hotărât să investesc şi în educaţie. Chiar înainte de pandemie am vrut să construiesc o şcoală. Nu este o noutate. Am luat această decizie deoarece primesc zilnic sute de întrebări de la tineri, oameni de vârstă medie şi chiar de la părinţii tinerilor, care mă întreabă: ”ce să fac, cum să fac, de ce să fac, când să fac?”. Tinerii au nevoie de mentori, şi nu doar tinerii, cu toţii avem nevoie de surse de inspiraţie. Aşa că am decis să creez un spaţiu virtual unde să discutăm, să ne inspirăm, să ne educăm unii pe alţii. ”

În cadrul seminarului online din 12 şi 13 decembrie 2020 vor participa în calitate de invitaţi sau intervievaţi antreprenori de renume din mediul de business românesc, profesori universitari, psihologi, economişti, actori, oameni de televiziune. Dragoş Anastasiu, fondatorul Eurolines, Iancu Gura, analist economic, Dragoş Petrescu, proprietar City Grill, Cristian Oneţiu (Lifecare), Dan Pastiu (Dabo Doner), Dan Isai (Salad Box), Lorand Soares Szasz.

”Seminarul va dura în total 13 ore şi se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 12 şi 13 decembrie 2020. Sesiunea de conferinţe va fi live dar vom avea şi interviuri filmate în prealabil. Vor fi dezbateri interactive, la care vor fi implicaţi activ şi participanţii. Voi organiza evenimentul alături de dl. profesor universitar doctor Matei Georgescu, care va avea intervenţii consistente şi strategic gândite ca să ne completăm reciproc. În România este nevoie de educaţie antreprenorială ca de aer. Una din nouă afaceri dau faliment în primul an de la înfiinţare. Ne lipseşte cultul educaţiei în zona de business. Am ales numele PatronX deoarece mă consider patron înainte de antreprenor, businessman sau om de afaceri. Am insistat cu înverşunare ca numele platformei să conţină cuvântul ”patron”. Românii fug de această titulatură tocmai de aceea am încercat să fiu pe dos, să îi inspir să îşi asume autentic un statut. Sunt părinţi care îşi îndrumă copiii să facă orice, numai să nu cumva să-şi dorească să ajungă patroni. Evident. în necunoştinţă de cauză. Ei bine, eu exact asta vreau să fac: să-i îndrum să ajungă patroni.  Apoi, vor avea ei vreme să-şi emancipeze statutul. Sunt convins că atât seminarul cât şi platforma vor fi un succes. Biletele pentru seminar pot fi deja achiziţionate, iar abonamentele pentru PatronX, vor putea fi achiziţionate în timpul seminarului, platforma educaţională fiind inaugurată în 10 sau 15 ianuarie 2020”.

Ştefan Mandachi deţine lanţul de restaurante Spartan, fondat în 2012, care numără 58 de restaurante, proprii şi francizate, deschise în capitală şi în 23 de oraşe din ţară: Suceava, Alba Iulia, Arad, Braşov, Iaşi, Cluj, Timişoara, Botoşani, Galaţi, Brăila, Focşani, Târgu-Jiu, Craiova, Piteşti, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Sibiu, Zalău, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bacău. Cifra de afaceri înregistrată la nivelul întregului grup în 2019 este de aproximativ 36 de milioane (proprii 20 de milioane de euro, francizate: 17, 1 milioane de euro), iar numărul de angajaţi a ajuns la 900.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.