Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a anunţat, marţi, că Inspecţia Economică face controale la mai multe primării, între care cea a Sectorului 1, dar şi la Consiliul Judeţean Neamţ. În Neamţ, controlul a fost solicitat de prefect, rezultatele acţiunii de verificare fiind aşteptate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Cîţu a afirmat că Inspecţia Economică din Ministerul Finanţelor face controale la mai multe primării, spunând că a început anul trecut cu un control la Primăria Capitalei. În acest caz, primul raport a fost trimis deja către DNA, şi se aşteaptă şi celelate rapoarte.

"Zilele trecute a fost trimisă Inspecţia Economică la cererea primarului Sectorului 1, pentru Primăria Sectorului 1, acum suntem acolo în control, înţeleg că sunt şi alte primării din Bucureşti unde vom primi această cerere. Acum aproape o lună deja, nu am prezentat public, dar Inspecţia Economică a fosat trimisă în control la Consiliul Judeţean Neamţ, la cererea prefectului de acolo, şi aşteptăm rezultatele acelui control, şi nu în ultimul rând, în 17.11. 2020 echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public", a detaliat Cîţu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.