Antrenorul FC Barcelona, Ronald Koeman, nu l-a convocat pe Lionel mMessi pentru meciul cu formaţia pregătită de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, din Liga Campionilor, informează presa spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Koeman a invocat motive tehnice pentru care Messi va rămâne acasă. Nici Frankie de Jong nu va face parte din lot. Tehnicianul consideră că situaţia echipei catalane în Grupa G este una bună şi poate astfel odihni câteva vedete.

Pe lângă cei doi, Koeman nu poate conta pe jucătorii Gerard Piqu, Busquets, Sergi Roberto, Umtiti, Araujo şi Ansu Fati, toţi accidentaţi.

Au fost convocaţi Matheus Fernandes, Oscar Mingueza şi Konrad de la Fuente, jucători cu puţin apariţii sau char fără meciuri în prima echipă.

Partida Dinamo Kiev - FC Barcelona se va disputa, marţi, de la ora 22.00, în etapa a IV-a a Grupei G a Ligii Campionilor. Barca conduce în clasamentul grupei, cu nouă puncte, urmată de Juventus, şase puncte, Dinamo Kiev şi Ferencvaros, câte un punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.