Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea le cere reprezentanţilor PNL să renunţe la "politica de gâgă şi acţiunile de şicanare de 2 lei". "Cu astfel de acţiuni ridicole aţi reuşit să omorâţi PNL în Bucureşti. La locale a ieşit pe locul 3. Vreţi pe 4 la parlamentare?", spune Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alo, Domnii Orban, Tătaru, Arafat!!! Colega voastră, Violeta Alexandru Bau zisă Lighean, ministrul muncii cu cel mai mare număr de şomeri, a anunţat acum 4 zile că are Covid 19. Legea şi regulile nu sunt valabile pentru toţi românii? Ea are voie sa încalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anunţat că ne face o vizită de campanie electorală. Dacă e aptă de muncă, de ce nu se duce la serviciu? Că e plătită din banii românilor!", susţine Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Ea le cere reprezentanţilor PNL să renunţe la acţiunile de şicanare.

"Lăsaţi politica de gâgă şi acţiunile de şicanare de 2 lei! Cu astfel de acţiuni ridicole aţi reuşit să omorâţi PNL în Bucureşti. La locale a ieşit pe locul 3. Vreţi pe 4 la parlamentare? Munciţi pentru oameni, găsiţi soluţii, aveţi bugetul ţării pe mâna şi toate instituţiile. Nu vă mai jucaţi cu viaţa românilor! Ajunge cât v-aţi bătut joc de ei!", adaugă Firea.

Ea i se adresează ministrului Muncii, întrebând când vor creşte alocaţiile şi pensiile.

"Doamna Bau, cand creşteţi alocaţiile, dar pensiile? Când vă ocupaţi de firmele private care mor pe capete şi sunt nevoite să renunţe la angajaţi? Astea sunt problemele reale ale ţării! Sunteţi pe cale de disoluţie cu cinismul şi răutatea faţă de oameni", încheie Firea.

Candidaţii PNL Bucureşti la alegerile parlamentare merg, luni, la sediul central al PSD pentru a depune scrisoarea deschisă adresată preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, în care afirmă că PSD ”nu mai are dreptul moral de a conduce România”. ”Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi”, susţin liberalii, care-i transmit lui Marcel Ciolacu că nu iubeşte decât clientela de partid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.