O poliţistă de 42 de ani din judeţul Alba a murit într-un accident rutier care s-a produs în judeţul Cluj, în curtea gospodăriei familiei sale. Femeia lăsase o autoutilitară neasigurată pe un teren în pantă şi când a vrut să o oprească a fost prinsă sub autovehicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la doar 42 de ani, a colegei noastre, agent de poliţie Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliţie Cergău care, în seara zilei de 21 noiembrie 2020, a trecut în nefiinţă”, a transmis, duminică, IPJ Alba. 
 
Femeia se afla, sâmbătă seară, în curtea gospodăriei familiei sale din judeţul Cluj. 
 
 
 
”Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, judeţul Cluj şi fost prinsă sub rotile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă.  Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara”, au mai precizat poliţiştii. 
 
Aceştia  au transmis condoleanţe familiei. 
 
ISU Cluj a intervenit, sâmbătă seară, pentru acordarea primului ajutor victimei accidentului. Femeia a fost prinsă sub maşină şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvată. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.