Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, sâmbătă seară, în conferinţa de presă de după meciul cu FC Botoşani, scor 0-0, că formaţia sa ar fi meritat să înscrie şi că rezultatul nu este echitabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Meritam să înscriem, am avut situaţii bune. Per ansamblu am fost echipa cate a condus jocul. Cel puţin în repriza a doua echipa adversă a încercat să întrerupă jocul, a mai tras de timp. Păcat că nu am înscris. Nu este echitabil rezultatul din punctul meu de vedere, am avut situaţiile cele mai mari. Eram convins că au echipa cea mai bună cei de la Botoşani. Noi am fost cei dezavantajaţi, am avut trei jucători la care nu am putut să apelăm. Sunt două puncte pierdute”, a spus Papură.

Formaţia Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.