Elon Musk, fondatorul companiei de explorare spaţială SpaceX şi CEO al companiei Tesla l-a asigurat pe temerarul francez Philippe Croizon, care are şi mâinile şi picioarele amputate, că va zbura într-o bună zi cu nava spaţială Starship, relatează Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Croizon, născut în 1968, are cvadruplă amputaţie ca urmare a unui grav accident suferit în 1994. În septembrie 2010, când avea 42 de ani, el a traversat înot Canalul Mânecii, iar în 2017 a participat la Raliul Dakar.

Vineri, francezul a anunţat pe Twitter că dacă până la Crăciun va atinge pragul de 50.000 de abonaţi îl va aborda pe Elon Musk pentru a-i cere să-l ducă în spaţiu. În mai puţin de o oră, pragul era atins.

“Sunteţi prea puternici, Twitter (deschis acum Google translate”, a reacţionat imediat Philippe Croizon.

O oră mai târziu, el i-a trimis următorul mesaj lui Elon Musk: “Hello, Elon Musk. Sunt un celebru aventurier francez fără braţe sau picioare. Trimite-mă în spaţiu ca să arăt încă o dată că orice este posibil!”.

Răspunsul lui Musk nu a întârziat să apară: “Într-o zi vă vom face să zburaţi cu Starship”.

...........

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.