Evenimentul iMapp Bucharest a fost premiat de public la categoria „AV in Action” a premiilor AV acordate la Londra. Anunţul a fost făcut în cadrul unei ceremonii care a avut loc, în format virtual, pe 20 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem mândri şi bucuroşi că am pus România pe podiumul uneia dintre cele mai importante competiţii internaţionale dedicate industriei audiovizuale din lume”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Creart, organizatorul evenimentului de la Bucureşti.

„Campania internaţională de solidaritate «One World. One Heart.», care a fost lansată anul acesta de iMapp Bucharest, în carantina generată de pandemia de COVID-19, a fost aleasă de public ca fiind marea câştigătoare a acestei categorii din cadrul competiţiei internaţionale de renume AV AWARDS, care recunoaşte şi premiază excelenţa în întreaga industrie audiovizuală”.

Ceremonia de acordare a premiilor este organizată de AV MAGAZINE din Marea Britanie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.