O femeie de 31 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Voluntari pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, în cazul unei fete de nouă ani care a fost găsită pe stradă, cu urme de lovituri la cap. Copila a fost transportată la spital, iar ulterior a fost preluată de Direcţia de Protecţia Copilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, o femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore de către poliţiştii oraşului Voluntari, pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorilor, iar, ulterior, a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale. 
 
"În urma propunerilor formulate de unitatea de parchet competentă, persoana reţinută urmează sa fie prezentată în cursul zilei de astăzi judecatorului de drepturi şi libertăţi, pentru a dispune în consecinţă", a transmis IPJ Ilfov.
 
În 11 noiembrie, Poliţia Ilfov a fost sesizată de către o femeie despre faptul că, în acea dimineaţă, a găsit pe stradă o fetiţă, în vârstă de 9 ani, care prezenta urme de violenţă fizică în zona capului.
 
Victima a fost transportată imediat de către un echipaj medical la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Joi, fata a fost preluată de reprezentanţii D.G.A.S.P.C.Ilfov şi instituţionalizată într-un centru de specialitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.