Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului şi care afirmă că este mândră de toţi copiii. ”Am învăţat că toţi copiii îşi doresc ca noi, adulţii, să le respectăm dreptul de a fi copii, de a se juca, de a fi ascultaţi, înţeleşi şi încurajaţi”, a declarat ministrul, transmiţându-le copiilor că o inspiră capacitatea lor de a se adapta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului, vă îndemn să le oferiţi toată atenţia copiilor, fie că sunteţi părinţi sau cadre didactice. Astăzi, trebuie să le reamintim în mod special cât de minunaţi sunt şi cât de recunoscători suntem să îi avem! De la fiica mea şi de la elevii mei am învăţat că toţi copiii îşi doresc ca noi, adulţii, să le respectăm dreptul de a fi copii, de a se juca, de a petrece cât mai mult timp cu părinţii, de a fi ascultaţi, înţeleşi şi încurajaţi. Ca mamă, profesoară, dar şi ca ministru voi lupta în continuare ca toţi copiii să se bucure de acelaşi respect ca cel oferit adulţilor”, a scris, vineri, pe Facebook, Monica Anisie.

Ministrul Educaţiei le-a transmis copiilor că este mândră de ei.

”Sunt mândră de voi toţi, dragii mei, iar capacitatea voastră de a vă adapta mă inspiră pentru a continua să fac tot ce îmi stă în putere pentru a vă oferi dreptul la o educaţie de calitate! Fiţi fericiţi, dragii mei”, a mai transmis Anisie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.