Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, afirmă că are informaţii conform cărora la nivelul ministerelor "se fac liste” cu persoanele care ar urma să primească cu prioritate vaccinul anti-SARS-CoV-2, atunci când acesta va apărea şi va ajunge în România. Ciolacu susţine că prioritate la acest vaccin ar trebui să aibă cei din sistemul sanitar şi din cel de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am înţeles că se fac liste prin ministere, cine, care sunt prioritari la vaccin. Să avem răbdare, întâi vaccinul să apară. Pe urmă e un întreg lanţ”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, într-o emisiune la România Tv.
 
Acesta a precizat că sistemul sanitar, care este "cel mai important”, ar trebui să aibă prioritate în ceea ce priveşte imunizarea la COVID-19.
 
"Pe urmă învăţământul, ca să poţi să deschizi şcolile, să nu sacrifici un an din viaţa copiilor”, a adăugat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.