Rapperul american Lil Wayne, infractor condamnat, a fost pus sub acuzare pentru posesie de armă de foc în legătură cu un incident petrecut în Florida anul trecut, în luna decembrie, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dwayne Michael Carter Jr, pe numele real, a fost prins anul trecut - într-o percheziţie a poliţiei făcută într-un avion privat - având asupra sa un pistol şi gloanţe.

Conform legii americane, el nu are voie să deţină o armă pentru că a fost condamnat în urmă cu zece ani într-un incident care a implicat arme de foc.

Potrivit Miami Herald, a recunoscut că pistolul placat cu aur găsit în bagajul său îi aparţine. Aparent, le-a spus poliţiştilor că arma a fost un cadou primit de Ziua Tatălui. Poliţia a mai găsit diverse droguri şi 25.000 de dolari cash.

Rapperul în vârstă de 38 de ani, de cinci ori premiat cu Grammy, urmează să se prezinte luna viitoare în faţa unei Curţi de justiţie, unde va răspunde acuzaţiei privind posesia armei de foc, şi riscă o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

Luna trecută, Lil Wayne a susţinut un concert la BET Hip Hop Awards. El s-a întâlnit recent şi cu preşedintele Donald Trump, pe care l-a lăudat pentru planul privind afro-americanii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.