Draga Olteanu Matei a fost un reprezentant al generaţiei de aur a teatrului românesc, o personalitate unică, cu o putere de muncă nestăvilită, care emana o bucurie dezarmantă, un om senin, firesc, atras de natură", este mesajul Uniunii Teatrale din România, subliniind că "ne-a părăsit un om cât o poveste".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deşi ne dorim să mai fie ceva, e prea frumoasă viaţa pe pământ dacă ştii să ţi-o faci ca să mai fie ceva de trăit după… Am scris în unul din caietele mele… m-am rugat lui Dumnezeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viaţa foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că aţi trecut să mă vedeţi…", spunea Draga Olteanu Matei la „Reţeaua de idoli”, TVR. 

Trupul neînsufleţit al actriţei va fi depus joi, la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamţ, precizează UNITER

Slujba religioasă va fi oficiată duminică, la Biserica „Sf.Ioan Domnesc” (pe platoul din Curtea Domnească). Înmormântarea va avea loc duminică, la Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamţ.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.