Raluca Turcan a declarat, miercuri pentru News.ro, că reprezentanţii Consiliului Judeţean urmează să facă o propunere de interimar pentru funcţia de manager al Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, după ce Liliana Coldea a demisionat din această poziţie. Vicepremierul a adăugat că sunt aşteptate rezultatele anchetei Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii la SCJU Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aşteptam rezultatele anchetei Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii la spitalul judeţean Sibiu. Consiliul Judeţean va face o propunere de interimar. Doresc ca lucrurile sa între pe un fagas normal, in beneficiul sibienilor. Voi urmări colaborarea între instituţii in continuare”, a explicat Raluca Turcan, miercuri pentru News.ro. 

Managerul Spitalului Judeţean Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat din funcţie, miercuri, la cinci zile de când vicepremierul Raluca Turcan i-a cerut acest lucru.

”Astăzi, 18 noiembrie 2020, la ora 12:52, a fost înregistrată demisia cu nr.19002/18.11.2020 a doamnei dr. Coldea Liliana din funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, din motive personale, începând cu data de 19.11.2020”, a transmis, miercuri, Consiliul Judeţean Sibiu, în subordinea căruia funcţionează unitatea medicală. 

Vicepremierul Raluca Turcan, prezentă vineri la Sibiu alături de şeful DSU, a cerut demisia managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu, Liliana Coldea. 

Prefectura Sibiu, DSP, dar şi Spitalul Judeţean au fost acuzate că nu au luat la timp măsuri pentru limitarea pandemiei şi pregătirea unităţilor medicale, iar astfel s-a ajuns la o incidenţă mare a cazurilor de coronavirus, fiind necesară impunerea carantinei în oraş pentru două săptămâni. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.