Direcţia de Sănătate Publică Sibiu are, începând de miercuri, conducere militară, în persoana colonelului-doctor Daniel Chelcea, care va ocupa funcţia de director executiv al instituţiei, în baza unui ordin al ministrului Apărării Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul militar Daniel Chelcea a preluat, de miercuri, conducerea DSP Sibiu, având funcţia de director executiv al instituţiei, conform unui ordin al ministrului Apărării Naţionale, a anunţat prefectul judeţului Sibiu, Mircea Creţu.

”Am toată încrederea că activitatea DSP va fi coordonată cu succes şi astfel vom reuşi împreună să depăşim aceste zile critice din punct de vedere epidemiologic. Îi urez domnului Chelcea multă putere de muncă şi multă sănătate”, a afirmat prefectul de Sibiu. 

Acesta i-a mulţumit vicepremierului Raluca Turcan pentru implicarea în rezolvarea situaţiei de la Sibiu.

La rândul său, noul director al DSP Sibiu a anunţat că a discutat deja în prima parte a zilei cu mare parte dintre angajaţii DSP Sibiu, urmând ca în continuare să discute despre ”unde sunt situaţiile de urgenţă şi găsirea de soluţii pentru acestea”.

”Vă asigur că personal voi depune toate eforturile necesare pentru a gestiona cât mai bine activitatea la Direcţia de Sănătate Publică. (...) Am încredere că împreună vor depăşi cu bine această situaţie”, a declarat colonelului-doctor Daniel Chelcea.

Fostul manager al DSP Sibiu Gabriel Budescu a demisionat, vineri, în cadrul şedinţei CJSU la care au participat vicepremierul Raluca Turcan şi şedul DSU, Raed Arafat şi în cadrul căreia s-a decis carantinarea municipiului Sibiu. 

Municipiul Sibiu a ajuns la o rată de infectare de 13,64 cazuri la mia de locuitori, iar de luni este în carantină pentru două săptămâni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.