Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, Cristian Roman, este infectat cu noul coronavirus, stare asa fiind bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dragi prieteni, de mai bine de o jumătate de an, în calitate de manager al unui spital suport Covid, am făcut tot posibilul ca împreună cu echipa pe care o coordonez la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu să ajutăm cât mai mulţi pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Începând de astăzi, trec de cealaltă parte a baricadei, fiind eu însumi în postura de pacient Covid”, a anunţat, marţi, pe Facebook, Cristian Roman, manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu.

Starea managerului este bună, iar DSP a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili persoanele cu care a intrat în contact.

Cristian Roman a fost prefect al judeţului Sibiu, în perioada martie 2016 – martie 2017, ulterior devenind manager al Spitalului TBC din oraş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.