Ministerul Transporturilor anunţă că s-a reluat circulaţia rutieră pe podul de la Slobozia de pe DN 21, cu unele restricţii întrucât mai sunt de făcut lucrări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, luni, începând cu ora 16:00, s-a reluat circulaţia rutieră pe podul situat pe drumul naţional DN 21, km 89+668, localitatea Slobozia, judeţul Ialomiţa, inclusiv pe calea de rulare pentru care mai sunt de executat lucrări.

Traficul se desfăşoară cu unele restricţii: viteza maximă de deplasare pe pod este de 20 km/h; se instituie restricţia de circulaţie pentru autovehicule cu masa mai mare de 40 de tone. Totodată, a fost ridicată restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone.

Conform sursei citate, lucrările începute în 14 aprilie 2020 au ca termen de finalizare data de 14 aprilie 2021, iar garanţia lucrărilor este de 5 ani.

”Circulaţia pe pod a fost reluată astăzi, aşa cum am promis în luna septembrie, în urma inspecţiei tehnice la care au participat toţi factorii implicaţi. Pe perioada iernii vor continua lucrările la infrastructuri, urmând ca din primăvară să se treacă la realizarea celuilalt fir al căii de rulare”, a declarat ministrul Lucian Bode, citat în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.