Poliţiştii de frontieră constănţeni au descoperit într-un microbuz venit din Turcia, 187 de articole vestimentare şi de marochinărie, peste 200 de flacoane de parfum, iar toate acestea bunuri erau contrafăcute. Valoarea produselor depăşeşte suma de 300.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, pe data de 14 noiembrie, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche din judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în România, un cetăţean român în vârstă de 27 de ani.
 
„În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit printre bagajele personale 187 articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi de marochinărie. De asemenea, au mai fost descoperite, în locuri special create în caroseria vehiculului, mai multe pungi ce conţineau 201 flacoane parfum. Toate bunurile purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat bunurile din Turcia şi nu deţine documente legale pentru acestea”, se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră. 
 
Produsele, în valoare de aproximativ 302.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Sursa foto: Poliţia de Frontieră
Sursa foto: Poliţia de Frontieră
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.