Episcopia Româno-Catolică Iaşi a anunţat, pe Facebook, că episcopul emeritc Petru Gherghel este internat de câteva zile într-un spital din oraş, fiind infectat cu noul coronavirus. Starea acestuia de sănătate este una stabilă, având o formă uşoară a bolii, a adăugat sursa citată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dragi prieteni, vă rugăm să-l purtaţi în rugăciune pe PS Petru Gherghel, episcop emerit, care, de câteva zile, este internat într-un spital din Iaşi pentru mai multe investigaţii, fiind confirmat pozitiv cu Sars-Cov-2. În acest momente, starea Preasfinţitului Petru este stabilă, rămânând sub supravegherea medicilor. Forma bolii este una uşoară, dar medicii continuă să-l supravegheze având în vedere vârsta înaintată a Preasfinţiei Sale”, a transmis pr. Adrian Blăjuţă pe pagina de Facebook a Episcopiei Româno-Catolice Iaşi. 
 
Sursa citată precizează că „preasfinţitul Petru ne-a spus să vă transmitem că vă mulţumeşte tuturor celor care vă gândiţi şi vă rugaţi pentru sănătatea Preasfinţiei Sale”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.