Primarul general Nicuşor Dan a anunţat vineri că a fost luată decizia să fie suplimentat personalul Gărzii de Mediu cu poliţişti locali detaşaţi de la Poliţia Locală a Capitalei, care să formeze echipe mixte pentru a controla respectarea problemelor de mediu din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O chestiune aparent simplă, dar în opinia mea foarte importantă, există voinţă la nivelul Ministerului Mediului de a controla încălcări de mediu în Bucureşti. Există o deficienţă de resurse la nivelul Gărzii de Mediu a municipiului Bucureşti şi am decis azi să ajutăm Garda de Mediu cu poliţişti locali, care să fie detaşaţi de la Poliţia Locală a Capitalei, pentru a exista nişte echipe mixte care să controleze respectarea problemelor de mediu din Bucureşti”, a afirmat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută alături de ministrul Mediului Mircea Fechet. 

Primarul general a adăugat: „Cred că aceasta este o măsură utilă pentru tot ceea ce ne semnalează cetăţenii de ani de zile”. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.