Comparaţia cu trimestrul ll al acestui an ne arată că economia îşi revine, a declarat vineri preşedintele Klaus Iohannis după ce datele INS au indicat că Produsul Intern Brut al României a crescut cu 5,6% în trimestrul 3, pe seria ajustată sezonier, comparativ cu trimestrul anterior, iar faţă de acelaşi trimestru din anul 2019 economia a scăzut cu 6%, atât pe seria brută cât şi pe seria ajustată sezonier,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Referitor la situaţia economică, avem date noi despre trimestrul 3 şi chiar dacă suntem în criză economică, totuşi avem şi o veste bună. Comparaţia cu trimestrul ll ne arată că economia îşi revine. Ceea ce ne arată că măsurile luate în plan economic au fost juste şi este foarte important evităm o recesiune tehnică”, a afirmat preşedintele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.