Actriţa Reese Witherspoon a vândut pentru mai mult de 6 milioane de dolari casa de vacanţă din Malibu (California) cumpărată în urmă cu un an, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După şase luni de când, împreună cu soţul ei, Jim Toth, a cumpărat o vilă în Pacific Palisades (Los Angeles) cu 17 milioane de dolari, Witherspoon a vândut casa de vacanţă a familiei pentru 6,7 milioane de dolari, cu 500.000 de dolari mai mult decât a plătit pentru ea vara trecută.

Cumpărătorul este Meg Haney, moştenitoarea miliardarului Franklin Haney, care a făcut avere în principal din construcţia de birouri pentru Guvern. Ea este sora mai tânără a lui Mary Alice Haney, designer de modă, care a fost stilista lui Witherspoon.

Proprietatea, care ocupă aproximativ 2 acri, a fost construită în 1950 sub forma unei ferme modeste, însă a fost modernizată şi renovată de un cuplu de designeri care o folosea ca spaţiu pentru nunţi înainte ca actriţa să o cumpere.

Pe lângă casa principală se află şi una pentru oaspeţi, complet utilată, dar şi un studio seaparat şi o sală de proiecţii.

Curtea generoasă găzduieşte şi grajduri pentru cai şi manej.

În prezent, Reese Witherspoon mai deţine o casă în Bahamas, într-o comunitate închisă, şi câteva case în oraşul natal Nashville, unele dintre ele fiind ocupate de rude.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.