Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a vorbit, luni, la Ora premierului, imediat după liderul PSD Marcel Ciolacu şi şi-a început discursul cu ”o rugăciune actualizată”: ”Înger, îngeraşul meu scapă-ne de PSD. Eu cred că după 6 decembrie vom avea în sfârşit un Guvern legitim”. Roman a reiterat ideea că PNL nu va impune noi taxe şi impozite anul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După momentul discursului preşedintelui PSD mi-a venit în gând începutul unei rugăciuni când eram copil. Spuneam – înger, îngeraşul meu. Acum am actualizat-o şi vă spun - înger îngeraşul meu scapă-ne de PSD-u şi eu cred că după 6 decembrie vom avea în sfârşit un Guvern legitim”, a afirmat Florin Roman.

Acesta s-a referit la modificările pe care PSD le-a adus Codului fiscal pe durata guvernărilor: ”Ce mesaj aţi dat investitorilor când aţi modificat Codul fiscal de 263 de ori? Văd că insistaţi foarte mult pe o retorică de campanie electorală şi spuneţi că vom creşte TVA, deşi premierul v-a spus că acest lucru nu se va întâmpla. Eventual vom scădea TVA, pentru că avem un proiect în acest sens şi dvs ţineţi sub cheie proiectul, la sertar. Ce să spunem celui mai toxic partid din istoria postdecembristă. Aţi dat foc finanţelor doar ca să vă răzbunaţi. Dacă aţi fi fost dvs deficitul bugetar ar fi ajuns la 16% în vreme de pandemie. Cred că nu mai merită să vă spun că sunteţi complet iresponsabili şi toxici, dar sunteţi şi mari mincinoşi, pentru că aţi promis că veţi elimina taxe şi biruri şi nu aţi făcut-o. A trebuit să vină PNL. Supraacciza la carburanţi, supraimpozitare contractelor part time, taxa din OUG 14, facturi ridicate, taxa pe stâlp. Aţi vrut să naţionalizaţi pilonul II de pensie”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.