Serialul documentar „În căutarea monştrilor”, care aduce o perspectivă nouă legat de existenţa unora dintre cele mai misterioase creaturi din lume, va fi difuzat de postul History începând din 13 noiembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la mitul Bigfoot la misterul Chupacabra, cele zece episoade din serial explorează poveşti despre creaturi mitice, care au stârnit imaginaţia a generaţii întregi şi a căror existenţă a fost fie contestată, fie susţinută.

Numărul celor care au pretins că au avut o interacţiune cu astfel de creaturi este foarte mare, însă, până în prezent, s-au efectuat puţine cercetări ştiinţifice care să elucideze relatările acestor martori şi să delimiteze adevărul de ficţiune.

„În căutarea monştrilor” reuneşte experţi din diverse domenii care, prin intermediul unor metode ştiinţifice elaborate şi al unor echipamente de ultimă generaţie, vor realiza o serie de expediţii şi cercetări pentru a afla în ce măsură legendele conţin şi elemente reale sau dacă sunt doar rodul imaginaţiei.

Fiecare episod examinează cele mai relevante dovezi disponibile, de la fotografii şi înregistrări video, până la mostre de păr şi os, precum şi relatări ale martorilor, pentru a putea proba sau infirma existenţa acestor creaturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.