Liderul Ligii a II-a, FC U Craiova, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbătă, în deplasare, cu ASU Poli Timişoara, în etapa a XI-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta a fost primul meci al oltenilor după ce patronul echipei Addrian Mititelu a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare în dosarul transferului jucătorului Mihai Costea.

Formaţia FC U Craiova (10 jocuri), se menţine pe locul I, cu 22 de puncte, fiind urmată de Dunărea Călăraşi (10), 20 de puncte, ASU Poli Timişoara, tot 20 de puncte, şi Metaloglobus, 19 puncte.

Marţi, de la ora 19.30, se joacă întâlnirea U Cluj - Farul Constanţa, iar miercuri, de la ora 14.00, Unirea Slobozia - CSM Slatina.

Meciul Gloria Buzău - CSM Comuna Recea a fost amânat, după ce s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus la echipa buzoiană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.