Johnny Depp nu-l va mai interpreta pe vrăjitorul Gellert Grindelwald în franciza "Fantastic Beasts", a anunţat vineri actorul, citat de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să vă aduc la cunoştinţă că mi s-a cerut de către Warner Bros. să renunţ la rolul meu Grindelwald din "Fantastic Beasts" şi am respectat această cerere şi am fost de acord", a scris el vineri pe Instagram.

Plecarea lui Depp din spinoff-ul "Harry Potter" vine la câteva zile după ce a pierdut procesul împotriva tabloidului The Sun de defăimare. Într-un articol din 2018 a fost numit "bătăuş de soţie". Depp a spus că va face apel. 

Warner Bros. a confirmat plecarea şi a anunţat că rolul său va fi redistribuit înainte de redeschiderea cinematografelor. 

Studioul a amânat lansarea viitorului film, care urma să intre în cinematografe în noiembrie 2021. Premiera va fi în vara lui 2022. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.