Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, a anunţat vineri că îşi extinde prezenţa în România, lansându-şi serviciile în Iaşi, după Bucureşti, Constanţa, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, îşi extinde prezenţa în România, lansându-şi serviciile în Iaşi, al cincilea oraş pe harta ţării, după Bucureşti, Constanţa, Timişoara şi Cluj-Napoca. Compania estoniană aduce la Iaşi serviciul de ride-hailing. Bolt a avut un an extrem de dinamic în România, deschizând noi oraşe şi adăugând la serviciile de ride-hailing pe cele de livrare de mâncare şi de închiriere de trotinete electrice", arată compania.

Preţul curselor Bolt începe de la 7 lei, în funcţie de categoria aleasă. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei. Pentru a accesa serviciile Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia de ride-hailing Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau Apple Store.

”Iaşi a fost de multă vreme în planurile noastre de extindere, dat fiind că este unul dintre cele mai mari şi mai dinamice oraşe din România. Ştim deja că transportul la cerere are un potenţial foarte bun şi este aşteptat de public. Chiar dacă traversăm în continuare o perioadă foarte dificilă şi nu avem încă un orizont de timp cu privire la îmbunătăţirea situaţiei, am învăţat deja să mergem înainte şi în aceste circumstanţe. Ne bucurăm că, odată cu lansarea acestor prime servicii, putem oferi o nouă sursă de venit unui segment important al populaţiei, cu care vom putea colabora ca şoferi parteneri şi o variantă alternativă de transport, cu un număr mai mic de pasageri, utilizatorilor aplicaţiei", spune Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

Atât pasagerii, cât şi şoferul au obligaţia legală de a purta permanent masca de protecţie. Bolt recomandă, de asemenea, şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă conform legilor în vigoare şi recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. 

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, cu peste 30 de milioane de utilizatori înregistraţi în peste 35 de ţări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere şi micromobilitate, cu trotinete electrice şi biciclete electrice, la livrări de mâncare şi pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse (Bolt Business), de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) şi cu divizia de software development, care deserveşte toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Constanţa.

Toate cursele de ride-hailing de la Bolt sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, ca urmare a Bolt Green Plan, de a reduce amprenta ecologică a companiei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.