Preşedintele director-general al TVR, Doina Gradea, a dispus măsuri suplimentare de protecţie a salariaţilor instituţiei, în contextul creşterii fără precedent a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, anunţă instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Personalul din Bucureşti şi studiourile teritoriale va fi testat. La fel şi cei care asigură permanenţa/ continuitatea producţiei ştiri, studiouri, emisie, prezentatori sau care are activităţi ce nu pot fi realizate de la domiciliu.

Testarea se va face după un calendar care va fi stabilit împreună cu şeful ierarhic.

Organizarea programului de lucru la sediul TVR va fi făcut de fiecare şef de structură. Acesta va stabili: când şi dacă se impune prezenţa la birou a unei persoane, va organiza turele de lucru şi va comunica Departamentului Tehnico-Administrativ numele salariaţilor care se deplasează la serviciu, pentru asigurarea accesului.

Salariaţii care lucrează la domiciliu au obligaţia să stea acasă în timpul programului de lucru şi să răspundă la telefon/ email iar cei care au probleme de sănătate grave şi fac parte din categoriile vulnerabile vor lucra de acasă. 

Deciziile vor intra în vigoare începând de luni, 9 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.