Elena Băsescu, care deschide lista candidaţilor PMP la Camera Deputaţilor în Constanţa, a anunţat că a lăsat ieri seară maşina parcată pe un loc haşurat şi în această dimineaţă compania municipală i-a ridicat autovehiculul. Ea a adăugat că va plăti amenda, iar pe viitor va fi mult mai atentă unde parchează. „Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş”, a mai precizat Elena Băsescu. Reprezentanţii Primăriei Constanţa au declarat pentru News.ro că maşina fusese parcată neregulamentar într-o staţie de autobuz iar vineri dimineaţă o persoană a sunat la Poliţia Locală şi a reclamat această situaţie. Elena Băsescu trebuie să achite 570 de lei pentru a-şi recupera maşina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii Primăriei Constanţa au declarat pentru News.ro că maşina Elenei Băsescu fusese parcată neregulamentar într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa, iar vineri dimineaţă o persoană a sunat la Poliţia Locală şi a reclamat această situaţie. Poliţia Locală a venit în zonă şi a ridicat autoturismul. Pentru a-şi recupa maşina, Elena Băsescu trebuie să achite taxele pentru ridicarea maşini, transportul şi depozitare acesteia, care se ridică în total la 570 de lei.
ŞTIREA INIŢIALĂ - „Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina”, a scris Elena Băsescu vineri pe Facebook. 
Ea a mai spus că lipsa locurilor de parcare este o problemă în Constanţa şi speră ca noua administraţie locală să rezolve situaţia prin construirea mai multor parcări în oraş.
„Toţi constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată. Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. (pe locul încercuit cu roz)”, a subliniat Elena Băsescu. 
 
Sursa foto: Elena Băsescu Facebook
Sursa foto: Elena Băsescu Facebook
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.