Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, locul 91 WTA, a anunţat, vineri, în social media, că a fost testată pozitiv cu coronavirus, ea precizând că are probleme musculare şi cu respiraţia, dar este optimistă că se va recupera repede.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

‘Cam aşa voi arăta si eu in urmatoarele 14 zile însă la mine nu părul este aşa ravaşit (sau poate si el in unele zile), ci respiraţia este...si muschii sunt putin afectati.. Dar sunt optimista ca ma voi recupera repede si voi fi bine.Tot ce imi doresc este sa fiti sanatosi cu totii si sa va protejati!”, a scris Bogdan pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cam aşa voi arăta si eu in urmatoarele 14 zile însă la mine nu părul este aşa ravaşit (sau poate si el in unele zile ), ci respiraţia este...si muschii sunt putin afectati.. Dar sunt optimista ca ma voi recupera repede si voi fi bine.Tot ce imi doresc este sa fiti sanatosi cu totii si sa va protejati! That's my look for the next 14 days But it's not my hair that looks so messy.. my breath is..and my muscles are a bit affected..But i am very optimist I will recover quickly and I will feel better soon. The only thing I wish is for you to be healthy and stay safe! #staysafe #stopcovid19#stayhealthy

O postare distribuită de  (@_ana.bogdan_) pe

Anunţul Anei Bogdan vine la câteva zile după ce şi fostul lider WTA Simona Halep a anunţat că a fost testată pozitiv cu coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.