Apple anunţă un ultim eveniment pentru acest an, care vine ca o surpriză după prezentarea iPhone 12.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi s-a crezut că lansarea iPhone 12 este ultimul eveniment Apple din acest an, compania americană surprinde prin anunţarea unui alt eveniment, probabil chiar ultimul din 2020, pentru săptămâna viitoare.

Apple a trimis invitaţii de presă pentru un eveniment pe care-l va transmite pe 10 noiembrie şi pentru care foloseşte sloganul “One More Thing”, conştientă de surpriza pe care acesta îl reprezintă.

“One More Thing” este un slogan pe care Apple l-a folosit de mai multe ori, în special în vremea în care compania era condusă de Steve Jobs. Acest slogan a însoţit, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai importante evenimente ale companiei.

Apple nu spune ce va lansa pe 10 noiembrie, preferând păstrarea misterului. La bursa zvonurilor, însă, în pole-position este un nou sistem Mac, care foloseşte un procesor Apple bazat pe Arm în loc de un procesor pe Intel.

Gigantul american a anunţat în luna iunie că va înlocui procesoarele Intel cu propriile procesoare şi că primul device din noua generaţie va fi lansat până la finalul anului. Cum acesta este, probabil, ultimul eveniment Apple din 2020, şansele ca vedeta să fie primul Mac cu procesor Apple sunt foarte mari.

Apple a folosit procesoarele Intel începând cu 2005, iar acum, la fel ca atunci, motivează schimbarea spunând că poate oferi o performanţă mai bună cu un consum mai mic de energie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.