Serviciul Apple TV va fi lansat pe consolele de jocuri Xbox Series X şi Series S, a confirmat luni Microsoft, ceea ce înseamnă că va fi oferit pe toate consolele importante de jocuri care vor fi disponibile din noiembrie, inclusiv Sony PS5, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aplicaţia va permite vizionarea show-urilor Apple TV+ şi accesarea show-urilor TV şi filmelor cumpărate prin intermediul iPhone, iPad sau prin iTunes.

Apple TV este disponibil deja pe alte platforme, cum ar fi Roku, Fire TV, al Amazon, şi televizoare smart, dar nu a fost lansat încă pe console de jocuri de generaţii viitoare. Iar gamerii folosesc de obicei aceste console în camerele de zi, unde nu doar joacă jocuri, dar urmăresc şi filme şi show-uri, ascultă muzică şi altele.

Lansarea ar putea ajuta Apple să îşi dezvolte baza de abonaţi ai serviciului Apple TV+. Oricine face parte din ecosistemul Apple prin inermediul iPhone, Mac sau iPad ar putea dori să aibă o aplicaţie pe consola lor de jocuri pentru a urmări show-uri pe care le deţin deja. Dar ar putea să mai dorească să acceseze Apple TV+, un serviciu plătit, cu un tarif de 4,99 de dolari pe lună, care oferă show-uri TV şi filme.

Apple TV+ este inclus şi în noul  serviciu Apple One, care reuneşte Apple Music, iCloud şi alte servicii.

Astfel, Apple TV+ va concura pentru utilizatori pe consolele Sony PS5, Xbox Series X/Series S. Microsoft şi Sony vor oferi la rândul lor multe alte aplicaţii, cum ar fi Netflix, Hulu, Disney+ şi altele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.