Actorul Johnny Depp a pierdut luni bătălia cu tabloidul britanic The Sun care a scris că şi-a bătut soţia, după ce un judecător de la Înalta Curte a decis că dovezile prezentate în instanţă sunt "substanţial adevărate", potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Depp, în vârstă de 57 de ani, faimos pentru rolurile din filme precum "Pirates of the Caribbean" şi "Edward Scissorhands", a dat în judecată News Group Newspapers, editorul pentru The Sun, şi pe unul dintre jurnalişti, Dan Wootton, din cauză că într-un articol din 2018 a afirmat că actorul a fost violent cu fosta sa soţie, actriţa Amber Heard, în vârstă de 34 de ani. 

Considerat cel mai mare proces de defăimare din Anglia secolului 21, procesul a început pe 7 iulie şi s-a încheiat pe 28 iulie.

Timp de 16 zile, starul de la Hollywood a fost prezent la Înalta Curte din Londra, la fel şi fosta lui soţie, actriţa Amber Heard, care a prezentat acuzaţiile aduse lui ce stau la baza apărării publicaţiei deţinute de Rupert Murdoch. 

Johnny Depp a acţionat-o în judecată pe fosta soţie şi în statul Virginia, cerându-i 50 de milioane de dolari, după ce ea a scris un editorial în Washington Post în care îl acuză de violenţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.