Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, susţine că, personal, exclude posibilitatea unei alianţe în următorul mandat parlamentar între PSD şi PNL, după modelul Uniunii Social Liberale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat duminică, într-o conferinţă de presă, dacă PSD exclude încheierea unei alianţe de guvernare cu PNL, aşa cum s-a mai întâmplat în perioada Uniuni Social-Liberale, prim-vicepreşedintele social-democrat a arătat că, dincolo de deciziile care sunt luate în partid, personal exclude o astfel de alianţă. 
 
"Eu pot să vă spun ce exclude Sorin Grindeanu, astea sunt decizii politice. Eu exclud acest lucru: modul în care a guvernat PNL-ul în acest an e o dovadă a iresponsabilităţii, a lipsei de performanţă în actul de guvernare, iar noi nu ne putem alia cu un asemenea partid. E părerea mea, dar, aşa cum ştiţi foarte bine, asta este o decizie politică. Nu am făcut decât să vă spun o părere personală”, a afirmat el.
 
Grindeanu s-a arătat convins că PSD va câştiga alegerile parlamentare din 6 decembrie, evitând să spună cu cine ar face PSD alianţă de guvernare în situaţia în care ar câştiga alegerile.
 
"Dacă am învăţat ceva de la clasicii în viaţă, am învăţat că e bine să mergem pas cu pas. Deocamdată, noi ne propunem să câştigăm alegerile şi le vom câştiga”, a afirmat Sorin Grindeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.