Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, pezintă sursele de finanţare ale Programului de guvernare al PSD şi susţine că formaţiunea are un acord negociat cu FMI încă din 2019. Potrivit lui Cîţu, în 2021 , PSD ar imtroduce 261 de modificări ale Codului fiscal şi ar introduice noi taxe. În 2022, potrivit lui Cîţu, PSD ar opera 236 de modificări la Codul Fiscal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Cîţu prezintă, într-o postare pe Facebook, sursele de finanţare pentru Programul de guvernare al PSD, atât pentru anul 2021, cât şi pentru 2022.

”2021

- Acord FMI negociat înca din Septembrie 2019

- 261 modificări ale codului fiscal

- introducere supraaciza carburant

- impozitarea tutror veniturilor bisericii

- supraimpozitarea tuturor pensiilor

- introducerea contribuţiilor de sănătate pentru pensii

- TVA defalcat

2022

- 236 modifcari cod fiscal

- supraimpozatarea contractelor part-time

- naţionalizarea pilonui II de pensii

- impozitarea venitului global

- taxa pe stâlp

- oug 114 - supraimpozitarea tuturor sectoarelor din economie”, a scris Cîţu pe Facebook.

Ministrul Finanţelor Publice susţine că ”PSD-ul de astăzi este tot PSD-ul lui Dragnea”, iar toate taxele ar urma să fie introduse.

”Dacă mai există cineva care crede că PSD nu va introduce aceste taxe trebuie să se uite la comunicatorii PSD de astăzi - Grindeanu «Ordonanţa 13", Orlando «OUG 114»,  «Bichonul lui Dragnea», «Vicele lui Valcov» şi Tudose «TVA defalcat».  PSD-ul de astăzi este tot PSD-ul lui Dragnea. Doar că acum este condus de vâslaşul lui Dragnea, Ciolacu «Ecologistul»”, a mai scris Cîţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.