Echipa muzeului Madame Tussauds din Berlin a aruncat figura de ceară a lui Donald Trump la gunoi, înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzeul figurilor de ceară a luat, aparent, măsuri prealabile, în cazul în care Trump nu va câştiga pe 3 noiembrie al doilea mandat la Casa Albă.

„Activitatea de azi are, mai degrabă, un caracter simbolic înaintea alegerilor din Statele Unite”, a transmis managerul de marketing al muzeului, Orkide Yalcindag, pentru Reuters. „Am înlăturat lucrarea din ceară care îl reprezintă pe Donald Trump ca măsură preliminară”.

În imaginile obţinute de agenţia de presă, sculptura din ceară apare într-un tomberon alături de pancarte cu textele „Fake News!”, „I Love Berlin” şi „You are fired!”, de saci de gunoi, dar şi de o şapcă roşie cu inscripţia „Make America Great Again”.

Pe tomberon a fost aplicat un sticker cu textul „Dump Trump - Make America Great Again”.

Muzeul Madame Tussauds din America nu a urmat exemplul celui din capitala germană.

În alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, peste 87 de milioane de americani au votat anticipat, prin poştă, potrivit US Elections Project.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.