Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a confirmat, vineri, pe site-ul oficial, informaţia postată de FC Dinamo în social media, şi anume că meciul dinamoviştilor cu Astra Giurgiu a fost amânat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia de amânare a fost luată din cauza numărului mare de jucători ai echipei Astra infectaţi cu coronavirus şi a faptului că nu s-au aflat, până la ora 15.00, rezultatele retestărilor jucătorilor identificaţi drept contacţi.

Partida se va disputa la 14 noiembrie.

“Având în vedere că un număr mare de jucători din cadrul clubului Astra Giurgiu au fost depistaţi pozitiv la testul infectării cu COVID-19, în ziua de 28 octombrie 2020, generând declanşarea unei anchete epidemiologice de către Direcţia de Sănătate Publică, precum şi faptul că până vineri, 30 octombrie, la ora 15.00, cu şase ore înantea meciului, clinica medicală nu a putut comunica rezultatele retestărilor jucătorilor identificaţi drept contacţi, în conformitate cu prevederile principiilor de desfăşurare a competiţiei aferente sezonului 2020 - 2021, LPF a decis: 

- meciul FC Dinamo - Astra Giurgiu, programat în cadrul etapei a 9-a, din Casa Liga 1, a fost amânat. 


Meciul va fi reprogramat în ziua de 14 noiembrie 2020, la o oră ce va fi stabilită ulterior în acord cu opţiunea deţinătorului de drepturi media”, este anunţul LPF. 

Meciul Dinamo – Astra Giurgiu era programat astăzi, la ora 21.00, în etapa a noua a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.