Fostul poliţist Eugen Stan din Bucureşti, acuzat de 18 infracţiuni de agresiune sexuală, a fost condamnat, vineri, la 20 de ani de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, iar decizia instanţei este definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, condamnarea lui Eugen Stan la 20 de ani de închisoare, fiind mărită cu un an pedeapsa primită de fostul poliţist în prima instanţă.
 
Decizia magistraţilor este definitivă.  
 
În luna lulie a acestui an, Judecătăria Sectorului 6 l-a condamnat pe Eugen Stan la 19 ani de închisoare. 
 
Poliţistul Eugen Stan de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost trimis în judecată, în 15 iunie 2018, de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru 18 infracţiuni de agresiune sexuală. Faptele au fost comise în perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, victimele având vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani. Poliţistul le urmărea spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite în scara imobilelor sau în liftul acestora.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.