Premierul Ludovic Orban a participat, joi după-amiază, la ceremonia de învestire în funcţie a primarului municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, respectiv a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, ambii liberali, şi a anunţat că vremea pacheţelor a trecut şi că este vremea proiectelor serioase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După cele două ceremonii la care a fost prezent în Constanţa, Ludovic Orban a participat la o conferinţă de presă, afirmând că este pentru prima oară când PNL primeşte din partea constănţenilor şansa de a dezvolta municipiul şi judeţul.

“Am considerat că este absolut necesar să particip la acest eveniment pe care eu îl consider istoric. După 30 de ani, PNL primeşte şansa din partea constănţenilor să arate că este capabil să dezvolte municipiul Constanţa şi judeţul Constanţa. Le mulţumesc constănţeni care au avut încredere în Vergil Chiţac, Mihai Lupu şi echipa noastră, echipa Partidului Naţional Liberal  şi le garantez că vor veni patru ani de respect faţă de cetăţean, de investiţii, de dezvoltare, de creare de locuri de muncă, de oportunităţi pentru fiecare constănţean, de creştere a calităţii serviciilor publice, de creştere a calităţii vieţii. Au ales o echipă serioasă, o echipă care are proiecte, o echipă care are capacitatea de a schimba în bine destinul municipiului Constanţa  şi destinul judeţului Constanţa. Aş spune aşa, că vremea pacheţelelor a trecut, este vremea proiectelor serioase de dezvoltare ale judeţului Constanţa şi ale municipiului Constanţa”, a declarat Orban, care a dat asigurări ca va susţine aceste proiecte atât în calitate de premier, cât şi de preşedinte al PNL.

Premierul s-a referit la pachetele alimentare introduse de fostul primar Radu Mazăre şi care erau acordate o dată pe lună, la anumite centre, iar oamenii erau nevoiţi să stea la coadă pentru a intra în posesia acestora. Ulterior, Decebal Făgădău a schimbat aceste pachete în bonuri valorice, care erau primite acasă de către beneficiari. 

Întrebat ce sfat i-ar da primarului Vergil Chiţac, Orban a răspuns: “Sunt convins că domnul primar Chiţac ştie ce are de făcut la Constanţa. Ce sfat îi dau? Să mă sune mai des de fiecare dată când trebuie rezolvate probleme pentru Constanţa, când trebuie susţinute proiecte şi programe pentru că voi răspunde prezent la orice solicitare”. El a precizat că acest sfat este valabil şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Lupu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.